Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ»

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

Μιλώντας σε εκδήλωση κοπής πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012, στη 1 το μεσημέρι, στη Μονή Λαζαριστών, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αριστοτέλη Θωμόπουλο και στο πρόσωπό του το σύνολο των ξενοδόχων του νομού για την άρτια και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια. Μέσα από τη λειτουργία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής πετύχαμε, στο μέτρο των περιορισμένων δυνατοτήτων μας, να συντάξουμε έναν αξιόπιστο και συγκροτημένο «οδικό χάρτη» για την εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης, δίνοντας προτεραιότητα στην εύρυθμη λειτουργία του θεσμού και όχι στην εκμετάλλευσή του για προσωπικά οφέλη. Όσο αφορά το άμεσο τουριστικό μέλλον της πόλης, έχουμε ταχθεί υπέρ της κατασκευής μαρίνας στην παραλία της Θεσσαλονίκης, μια πρωτοβουλία που θα συμβάλει στην προσέλκυση τουριστών υψηλών εισοδημάτων.

Παράλληλα, καταβάλουμε συγκροτημένες προσπάθειες, ώστε το 2012 και το 2013 να πετύχουμε το μεγάλο στόχο, την ισότιμη και ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας, με την ενεργοποίηση των τοπικών φορέων, καθώς είναι σαφές πλέον, πως υπάρχει έλλειμμα προβολής, με ευθύνη του ΕΟΤ. Ζητούμε επιτακτικά τη δημιουργία Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με Υφυπουργείο ή Γενική Γραμματεία Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αποδειχτεί έμπρακτα το ενδιαφέρον και η μέριμνα της κυβέρνησης για την ανάταση του τουριστικού ρεύματος στον τόπο μας. Από λόγια χορτάσαμε, πρέπει να γίνουμε επιτέλους ουσιαστικοί και ανταγωνιστικοί».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous