ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3 Κ. ΜΠΛΙΑΤΚΑ

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012εκτύπωση

 

Επιστολή στο Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ3 Κώστα Μπλιάτκα έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην οποία εκφράζει τη διαμαρτυρία του «για την πενιχρή έως μηδενική παρουσία της Περιφέρειάς μας στις ειδησεογραφικές εκπομπές της ΕΡΤ3 και δη στα δελτία ειδήσεων».

Στην επιστολή του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υπογραμμίζει ότι «το έργο της Περιφέρειας, οι δράσεις και οι εκδηλώσεις δεν προβάλλονται ούτε κατ’ ελάχιστον παρόλο που προσκαλούμε την ΕΤ3 για την κάλυψή τους, ενώ μηδενικές είναι και οι παρουσίες προς τους Αντιπεριφερειάρχες». Επισημαίνει δε ότι «είναι αδιανόητο και αντιδημοκρατικό να λειτουργεί με καθεστωτική νοοτροπία ένα δημόσιο μέσο ενημέρωσης, το οποίο πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζητά την παρέμβαση του Γενικού Διευθυντή της ΕΡΤ3 «να αποκατασταθεί η δεοντολογική λειτουργία και να υπάρξει στο εξής ίση προβολή των δράσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αξιοπιστίας».

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Γενικέ,

 

Με την παρούσα θέλω να σας εκφράσω τη διαμαρτυρία μου για την πενιχρή έως μηδενική παρουσία της Περιφέρειάς μας στις ειδησεογραφικές εκπομπές της ΕΡΤ3 και δη στα δελτία ειδήσεων.

Στα δύο τελευταία χρόνια, οι εμφανίσεις τόσο οι δικές μου ως Περιφερειάρχη όσο και του νυν αναπληρωτή Περιφερειάρχη είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Κάθε πλάνο με την δική μου -τυχαία έστω- παρουσία, κόβεται. Το έργο δε της Περιφέρειας, οι δράσεις και οι εκδηλώσεις δεν προβάλλονται ούτε κατ’ ελάχιστον παρόλο που προσκαλούμε την ΕΤ3 για την κάλυψή τους, ενώ μηδενικές είναι και οι παρουσίες προς τους Αντιπεριφερειάρχες.

Είμαι από τους ελάχιστους πολιτικούς που στήριξαν πάντοτε τους αγώνες των εργαζομένων και τις προσπάθειες για αναβάθμιση της ΕΡΤ3. Είμαι από εκείνους που σε κάθε ευκαιρία μιλώ με καλά λόγια για την ΕΡΤ3 γιατί πολύ απλά πιστεύω στο ρόλο της. Ότι είναι ένα κανάλι που πρέπει να μείνει δυνατό με προσανατολισμό στην ελληνική περιφέρεια.

Θεωρώ, λοιπόν, αδιανόητο και αντιδημοκρατικό να λειτουργεί με καθεστωτική νοοτροπία ένα δημόσιο μέσο ενημέρωσης, το οποίο πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι. Ζητώ δε να παρέμβετε ώστε να αποκατασταθεί η δεοντολογική λειτουργία και να υπάρξει στο εξής ίση προβολή των δράσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής αξιοπιστίας.

 

Με τιμή,

 

 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης»

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous