Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011εκτύπωση

 

Σχετικά με όσα συνέβησαν σήμερα στις παρελάσεις στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης -από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Η 28η Οκτωβρίου είναι μέρα μνήμης, θυσίας, αγώνα και αντίστασης στον ολοκληρωτισμό και στα ξένα συμφέροντα.

Κανείς δεν μπορεί να επιχαίρει για όσα συνέβησαν σήμερα και, βέβαια, τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να επαναληφθούν. Όμως, η Δημοκρατία στήνεται στο απόσπασμα. Ο ελληνικός λαός απελπισμένος οδηγείται σε πράξεις απόγνωσης. Καταδικάζουμε τις ακραίες μειοψηφίες, όπως κάναμε πάντοτε, αλλά δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τους παππούδες με την τσακισμένη σύνταξη, τους γονείς και τους δασκάλους που εδώ και δυο χρόνια ούτε ένα ευρώ δεν πήγε στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας, τους μαθητές που δεν έχουν βιβλία, τους άνεργους, τους μικρομεσαίους που κλείνουν τα καταστήματα.

Κοιτάξτε, όμως, κ. Παπανδρέου, πού οδηγήσατε τη χώρα! Ακούστε επιτέλους το λαό. Σήμερα δολοφονείται η Δημοκρατία μας. Άθλιες αποφάσεις λαμβάνονται ερήμην του λαού. Οι πολίτες σύρονται στην εξαθλίωση.

Όμως, η ισοπέδωση δεν οδηγεί σε δημοκρατικές λύσεις. Σίγουρα όλοι οι πολιτικοί δεν είναι ίδιοι. Οι στιγμές απαιτούν απ’ όλους ψυχραιμία.

Τη σημερινή οικονομική κατοχή, που καταλύει Σύνταγμα και θεσμούς, ενωμένοι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Όσοι βίωσαν την εθνική αντίσταση, πρέπει σήμερα να δίνουν το παράδειγμα. Μόνο όλοι μαζί θα καταφέρουμε να ανοικοδομήσουμε πάλι τη νέα Ελλάδα.

Η λύση πρέπει να είναι ελληνική. Ελληνική και δημοκρατική. Εκλογές εδώ και τώρα. Και πολιτικές για τους Έλληνες και το λαό, όχι για τις ξένες τράπεζες και για τις αγορές».

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous