Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011εκτύπωση

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού προς τους παραγωγικούς φορείς στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ αλλά και τις σημερινές ανακοινώσεις στη συνέντευξη Τύπου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Η φετινή κυβερνητική παρουσία ήταν ντροπή για τη Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος Πρωθυπουργός που δεν εγκαινίασε τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Πρωθυπουργός που επί των ημερών του για πρώτη φορά στην ιστορία αρχίζουν τα σχολεία χωρίς βιβλία, ο Πρωθυπουργός που εγκατέλειψε τον Καλλικράτη, ο Πρωθυπουργός που ομολόγησε δημόσια ότι εκχωρεί μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, αυτοσυστήθηκε για μία ακόμη φορά ως ο σωτήρας της Ελλάδας.

Ο κ. Παπανδρέου καταδέχτηκε να συμμετάσχει στο κακόγουστο σόου, σε μια Θεσσαλονίκη χωρίς Θεσσαλονικείς. Σαν καλός μαθητής, επανέλαβε τη μνημονιακή προπαγάνδα κατά λέξη. Όποιος τον άκουσε ταξίδεψε στη χώρα των θαυμάτων. Αλήθεια, κανείς δεν του λέει τι συμβαίνει έξω στην κοινωνία;

Επιχείρησε να εμφανίσει το άσπρο μαύρο. Ούτε λέξη για τα λουκέτα και την ανεργία. Λες και ζει σε άλλη χώρα. Η μόνη ολοκληρωμένη εξαγγελία ήταν το νέο χαράτσι – πρόκληση για τα ακίνητα, μετά από ένα επικοινωνιακό Υπουργικό Συμβούλιο. Όμως με εισπρακτικά μέτρα, χωρίς καμία αναπτυξιακή διάσταση, δεν σώζεται τίποτε διότι ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος.

Όσο για τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, παρά το δραματικό τόνο που επιχείρησε να δώσει η κυβέρνηση, ήταν μια πολιτική παρωδία. Ούτε οι Υπουργοί που είχε δίπλα του ο Γ. Παπανδρέου δεν έσωσαν την εικόνα του. Ήταν ένας διαγωνισμός για το ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα, στην πλάτη του πολίτη που αύριο θα κληθεί πάλι να πληρώσει.

Ο κ. Παπανδρέου έχει επιλέξει να πορεύεται κόντρα στην κοινωνία. Όμως, φτάνουν τα ψέματα. Φτάνουν οι προκλήσεις. Όχι στην εξαθλίωση του λαού».

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous