Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2011εκτύπωση

Σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ και ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες κυβερνητικές εξαγγελίες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Στήνοντας ένα σκηνικό με 11.000 αστυνομικούς, που θα τους χρησιμοποιήσετε ως σάκους του μποξ, τείχη και αντλίες νερού, ανυποχώρητοι στο ΦΠΑ, στα ταξί, στις περικοπές και στις απολύσεις, νεκρώνετε προκαταβολικά τη Θεσσαλονίκη στην καλύτερή της περίοδο, στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Η Θεσσαλονίκη αξίζει καλύτερη συμπεριφορά, κ. Παπανδρέου.

Με την πολιτική της κυβέρνησής σας, οι μισοί Έλληνες θα πάνε φυλακή, την ώρα που η ίδια η Πολιτεία δεν εκπληρώνει ούτε τις εγκεκριμένες υποχρεώσεις της προς αυτούς. Εκτελώντας εντολές, ‘‘εκτελείτε’’ το λαό.

Σας ζητώ, λοιπόν, αν σέβεστε το λαό και την ιστορία αυτής της πόλης, να μην έρθετε στη Θεσσαλονίκη. Η παρουσία σας εδώ θα οξύνει τα πνεύματα και μόνο αντιδράσεις θα προκαλέσει. Εξάλλου, τι νόημα έχει μια ακόμη ομιλία από το βήμα της ΔΕΘ που στοχεύει στην παραπλάνηση του ελληνικού λαού; Σε τελική ανάλυση, θα την πληρώσει και πάλι η Θεσσαλονίκη που θα διασυρθεί διεθνώς με αρνητικές εικόνες.

 

Ο μικρός πρωθυπουργός, κατά δήλωσή σας,

ξυπόλυτος και φτωχός,

 

Παναγιώτης Ψωμιάδης».

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous