Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ - ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»

Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2011εκτύπωση

Με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ για υποβιβασμό του Ηρακλή, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος, σύσσωμη η αθλητική ηγεσία θα είχε παραιτηθεί, με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντίθετα εδώ στην Ελλάδα, που κάποιοι σοσιαλιστές της νέας τάξης θέλουν να μας πείσουν ότι τα αλλάζουν όλα, οδηγούμαστε σε ένα πρωτάθλημα τραβεστί. Αν έτσι εννοεί τη λειτουργία των θεσμών η πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, τότε αλίμονό μας.

Οι αλήθειες που ειπώθηκαν χθες από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για ‘‘κάλπικα πρωταθλήματα’’ και η αποχώρηση της οικογένειας από αυτή τη Σούπερ Λιγκ, δεν πρέπει να περάσουν στο ντούκου.

·        Να παραιτηθεί εδώ και τώρα όλη η αθλητική ηγεσία.

·        Να αυξηθούν οι ομάδες και ταυτόχρονα να αποφασιστεί τελεσίδικα από τώρα πόσες ομάδες θα πέσουν και πόσες θα ανεβούν στο τέλος της σεζόν.

·        Να δημιουργηθεί από μηδενική βάση ένα νέο περιβάλλον ώστε να φύγουν τα λαμόγια και να έλθουν σοβαροί επιχειρηματίες στις ΠΑΕ.

Υπάρχει τρόπος να έχουμε αξιοπρεπές, έντιμο, σοβαρό πρωτάθλημα αλλά φαίνεται ότι δεν το θέλουν τα συμφέροντα.

Τέλος, με την ευκαιρία, θέλω να κάνω έκκληση στους οπαδούς του Ηρακλή, να διαμαρτυρηθούν έντονα και δυναμικά αλλά χωρίς ακρότητες. Θα αδικήσουν την ιστορία του Ηρακλή και θα χάσουν το δίκιο τους».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous