Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΝΟΨΕΙ 76ΗΣ ΔΕΘ: «ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ»

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011εκτύπωση

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την 76η ΔΕΘ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αγανακτισμένοι με τη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου είμαστε όλοι μας, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Πραγματικά και δικαίως αγανακτισμένοι. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η Διεθνής Έκθεση είναι η μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική γιορτή της πόλης και της χώρας ολόκληρης. Στην δύσκολη εποχή, μάλιστα, της πολύπλευρης κρίσης, ο ρόλος της είναι ακόμη πιο σημαντικός. Όμως, οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν πια άλλους μάγους με τα δώρα.

Κάνω έκκληση στα κυβερνητικά στελέχη που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη να μην προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους και με τις δηλώσεις τους. Οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι για πρίγκιπες.

Κάνω έκκληση στις αρχές να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί. Να μην μετατρέψουν το κέντρο της πόλης σε άβατο για τους ίδιους τους πολίτες της προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα κυβερνητικά στελέχη. Δυστυχώς, οι πληροφορίες για κινητοποίηση 10.000 αστυνομικών, δίνει από πριν το μήνυμα ότι η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σε εμπόλεμη κατάσταση…

Επίσης, κάνω έκκληση σε όλους όσους θα διαδηλώσουν εκείνες τις μέρες να περιφρουρήσουν τις διαμαρτυρίες τους και μην επιτρέψουν καταστροφές. Οι προβοκάτσιες κάνουν κακό και στους ίδιους αλλά και στην εικόνα της πόλης.

Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα στέλνει αρνητική τηλεοπτική εικόνα σε όλον τον κόσμο, με σοβαρότατες συνέπειες για τον τουρισμό και την εθνική οικονομία. Αυτή η εικόνα στις μέρες της 76ης ΔΕΘ δεν πρέπει να ρίχνει νερό στο μύλο των εχθρών της Ελλάδας μας».

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous