ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2011εκτύπωση

Σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν Γερμανούς επιχειρηματίες να έρχονται στην Ελλάδα για επενδύσεις στην ενέργεια αλλά και σε άλλους τομείς μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Καλώς να έρθουν οι επενδυτές. Εξάλλου, με την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου η Ελλάδα μετατρέπεται σε εργασιακό παράδεισο…

Ακόμη κι αν το δούμε με θετικό πνεύμα, ας μας πει η κυβέρνηση σε πιο αναπτυξιακό πλαίσιο θα έρθουν και θα μείνουν ξένοι επενδυτές; Με ποιο τραπεζικό σύστημα θα συνεργαστούν; Σε ποιο φορολογικό περιβάλλον καλούνται να επενδύσουν; Δεν είναι τυχαίο ότι καμία μεγάλη επένδυση δεν έγινε τα τελευταία πολλά χρόνια. Αντίθετα, Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες φεύγουν από την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, μόνο την τελευταία χρόνια 2.000 επιχειρήσεις μετανάστευσαν στη Βουλγαρία: εδώ φορολογικός συντελεστής 45%, εκεί μόλις 10%...

Η ανάπτυξη δεν είναι ένα σλόγκαν, όπως τη χρησιμοποιεί η κυβέρνηση. Είναι συγκεκριμένες κινήσεις δημιουργίας κατάλληλου επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ώστε η Ελλάδα να είναι πιο ελκυστική από τις άλλες χώρες της περιοχής. Απαιτεί αν μη τι άλλο αξιόπιστο κράτος, κίνητρα επένδυσης, δίκαιο και σταθερό φορολογικό σύστημα».

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous