Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ»

Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2011εκτύπωση

Σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που απέρριψε ως απαράδεκτη την αίτηση του Ηρακλή, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Το θέατρο του παραλόγου ολοκληρώνεται. Η γελοιοποίηση και ο διασυρμός του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Ο διασυρμός ξεκινά από την ανασφάλεια και την ανικανότητα της πολιτικής ηγεσίας του ελληνικού αθλητισμού. Ο κ. Γερουλάνος αποδεικνύεται ανύπαρκτος, αδύναμος να βάλει τάξη στο χάος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Περιμένουμε την επόμενη δήλωσή του γιατί τα αρμόδια όργανα της πολιτείας κάνουν μόνο δηλώσεις. Από πράξεις, πελώρια μηδενικά.

Φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα αλλά και επαγγελματίες γίνανε μπαλάκι από τον Άννα στον Καϊάφα. Τελικά μάθαμε ότι ο ιστορικός Ηρακλής είναι υπεύθυνος για την κατάντια της Σούπερ Λιγκ. Το διά ταύτα της υπόθεσης; Η παράγκα ζει και βασιλεύει. Τουλάχιστον σταματήστε να κοροϊδεύετε όσους έχουν μείνει πιστοί στην ιδέα του Ηρακλή και του αθλητισμού».

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous