ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΜΠΟΥΚΗ

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011εκτύπωση

Σχετικά με την παραίτηση του αναπληρωτή Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Χ. Παμπούκη, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Είναι παρήγορο να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στην πολιτική με συνέπεια και αξιοπιστία. Όμως ο κ. Παμπούκης άργησε. Σε μια χώρα νησιωτική όπως η Ελλάδα που η ναυτιλία της είναι παγκόσμια δύναμη, η κυβέρνηση Παπανδρέου που μέλος ήταν εξαρχής ο κ. Παμπούκης, κατήργησε το Υπουργείο Ναυτιλίας τη σημαντικότερη ίσως αναπτυξιακή προοπτική για τον τόπο! Όπως υποβάθμισε και την τουριστική ανάπτυξη καταργώντας το αντίστοιχο Υπουργείο, στη χώρα με τις περισσότερες παραλίες στον κόσμο!

 

Οι ευθύνες της κυβέρνησης Παπανδρέου και των μελών της για το σημερινό χάλι αλλά και για το ζοφερό μέλλον της χώρας είναι τεράστιες. Η Ιστορία θα την εγγράψει με μελανά γράμματα. Ας το έχουν υπόψη τους όσοι ακόμα σιωπούν ή συναινούν στη μνημονιακή λεηλασία».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous