Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΪΧ ΣΟΥ: «ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΑΝΤΕΡ»

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011εκτύπωση

Από την πρώτη στιγμή, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, υπηρεσιακοί παράγοντες και μέλη της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκαν στον τόπο της πυρκαγιάς στο Σέιχ Σου και συνεργάστηκαν άψογα με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

 

Ο κ. Ψωμιάδης συνεχάρη τους αξιωματικούς και τους άνδρες της Πυροσβεστική, που επενέβησαν άμεσα και απέτρεψαν την επέκταση της πυρκαγιάς. Επίσης, συνεχάρη τους Δήμους, την Αστυνομία, τους πιλότους των αεροσκαφών, τη Δασική Υπηρεσία και τις εθελοντικές ομάδες για την άμεση επέμβαση και τη επιτυχή συμβολή τους.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Ψωμιάδης δεν παρέλειψε να θυμίσει την απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτη για μετεγκατάσταση της 383 Μοίρας Πυροσβεστικών Αεροσκαφών από τη Μίκρα στην Ελευσίνα την οποία χαρακτήρισε «εγκληματική».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous