ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΦΠΑ: «ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ…»

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011εκτύπωση

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της αύξησης του ΦΠΑ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την πρόκληση, ήρθε η γελοιοποίηση. Αφού αποφάσισαν να τσακίσουν και τις επιχειρήσεις εστίασης, με στόχο την εξαθλίωση επιχειρηματιών και εργαζομένων, τώρα επινόησαν το… ‘‘ρατσιστικό ΦΠΑ’’: 13% θα πληρώνουν οι ξένοι, 23% οι Έλληνες!

 

Κύριε Βενιζέλο, ένας ευφυής πολιτικός όπως εσείς, είναι δυνατόν να δέχεται τέτοιες εισηγήσεις και να αποδέχεται μια τέτοια ρύθμιση; Έλεος. Ούτε στη Ζιμπάμπουε δε συμβαίνουν αυτά…»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous