Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΥΞΗΣΗ ΦΠΑ ΙΣΟΝ ΑΥΞΗΣΗ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ»

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011εκτύπωση

Σχετικά με την προώθηση από την κυβέρνηση της περαιτέρω αύξησης του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις εστίασης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Πέραν πάσης λογικής είναι το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι αυξάνοντας ξανά τον ΦΠΑ στις επιχειρήσεις εστίασης ώστε από 9% να φτάσει στο 23%, θα αυξήσει τα έσοδα. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς οικονομολόγος για να αντιληφθεί ότι αύξηση ΦΠΑ σημαίνει περαιτέρω λουκέτα, ανεργία, πλήγμα στον τουρισμό της χώρας. Μάλιστα, ούτε για μία ημέρα δεν πρέπει να αυξηθεί ο ΦΠΑ, γιατί ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση δεν ακούει την κοινωνία. Ανικανότητα ή σκοπιμότητα; Δεν ακούει τη ΓΣΕΒΕΕ, δεν ακούει τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Κάνει απλώς λάθος ή εκτελεί εντολές;

Κάποιοι φτιάχνουν «κοινωνία ανέργων», θέλουν κοινωνία χωρίς αντιστάσεις. Κάποιοι προκαλούν ευθέως τους πολίτες. Ας σταματήσει τώρα η κοροϊδία. Όχι άλλη αδικία, όχι άλλους φόρους. Όχι άλλη υπονόμευση της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous