ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ: «ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤ3, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ»

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011εκτύπωση

Σχετικά με τις εξαγγελίες του Υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλ. Μόσιαλου σχετικά με το μέλλον της ΕΤ3 και των κρατικών ραδιοφώνων, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που οι Σκοπιανοί θέλουν να εκπέμψουν τηλεοπτικό σήμα εντός της Μακεδονίας μας, από τη Μελίτη της Φλώρινας, η κυβέρνηση των Αθηνών αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο την παρουσία των κρατικών ΜΜΕ που, εκτός των άλλων, έχουν και εθνική σημασία. Γιατί μόνο ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του κ. Μόσιαλου σχετικά με το μέλλον της ΕΤ3, παρά τις επικοινωνιακές φανφάρες περί ‘‘αναβάθμισης’’ σε πανελλαδικό περιφερειακό κανάλι –ό,τι ήταν μέχρι σήμερα δηλαδή! Την ουσιαστική υποβάθμισή της την εγγυάται η μνημονιακή λογική του κ. Μόσιαλου, η μεταφορά της διοίκησης στην Αθήνα, η κατάργηση του 9,58 και των βραχέων αλλά και οι δραστικές περικοπές στις εργασιακές σχέσεις.

 

Κανείς δε λέει όχι στο νοικοκύρεμα, αλλά αυτό είναι μακελειό. Με τις «αμπαλαρισμένες» αποφάσεις που προωθεί η κυβέρνηση πλήττεται όχι μόνο η Θεσσαλονίκη αλλά ολόκληρη η ελληνική περιφέρεια.

Εμείς οι ιθαγενείς περιμένουμε να μας λύσει κάποιος την απορία: πως είναι δυνατόν φορείς της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας να διοικούνται από την Αθήνα και σημαντικές αποφάσεις να λαμβάνονται από εκεί για εμάς (ΕΣΠΑ, μετρό κλπ); Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε και να υποβαθμίζετε οτιδήποτε αφορά στη Θεσσαλονίκη (Λιμάνι, ΔΕΘ, Καλλικράτης κλπ)! Σταματήστε να εμπαίζετε τους πολίτες της ελληνικής περιφέρειας!

Τώρα θα πρέπει επιτέλους η πόλη να συστρατευτεί, μαζί και οι πολιτικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας, πέρα και πάνω από κόμματα, όχι για να προασπίσουμε κεκτημένα, αλλά για να υπερασπίσουμε τα αυτονόητα. Να πούμε όχι στην συρρίκνωση της ΕΤ3, όχι στην κοροϊδία. Δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε την κοινωνία στο έλεος του μνημονιακού ξεπουλήματος και των κατεστημένων».

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous