ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ: «ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΑ, ΚΑΠΗ, ΑΠΟΡΟΥΣ»

Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011εκτύπωση

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την κατασκήνωση των ΑΜΕΑ στην Πιερία που δεν θα λειτουργήσει φέτος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Το κοινωνικό πρόσωπο αυτής της κυβέρνησης αποδεικνύεται εξαιρετικά σκληρό. Μετά την περικοπή των επιδομάτων και τον οικονομικό στραγγαλισμό των προνοιακών ιδρυμάτων, τώρα κόβουν και τις διακοπές από τους συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες, τους ηλικιωμένους και τους άπορους…

Και δεν είναι μόνο οι κατασκηνώσεις της Πιερίας. Στην Κεντρική Μακεδονία μπήκε λουκέτο επίσης σ’ αυτές των Σερρών και της Αγίας Τριάδας. Λειτουργούν μόνο του Σταυρού και της Μεταμόρφωσης, παρά το γεγονός ότι εμείς ως Περιφέρεια είχαμε ήδη ΠΡΟΕετοιμάσει τις κατασκηνώσεις και τις παραδώσαμε στους δήμους, όπου από 1/7/2011 μεταφέρθηκε η αρμοδιότητα. Όμως εύλογα οι δήμοι ήταν ανέτοιμοι. Ακριβώς γι’ αυτό είχαμε ζητήσει από τα συναρμόδια Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών να τις λειτουργήσουμε εμείς και φέτος, όμως παρόλο που υπήρχε υπόσχεση κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το σχέδιο διάλυσης του κοινωνικού ιστού συνεχίζεται. Η κυβέρνηση πλέον προκαλεί ανοιχτά την ελληνική κοινωνία. Η υπομονή του λαού εξαντλείται. Ας το έχουν υπόψη αυτοί που λαμβάνουν τέτοιες παράλογες, απάνθρωπες και απαράδεκτες αποφάσεις».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous