ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ: «ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011εκτύπωση

Απαντώντας  σε ερώτηση δημοσιογράφου  σχετικά με την αιφνιδιαστική κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος νομού Ημαθίας, αλλά και τη διαμαρτυρία των κατοίκων των Μουριών Κιλκίς για το κλείσιμο του καταστήματος της ΑΤΕ Bank, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε ναι στις συγχωνεύσεις, ναι στο νοικοκύρεμα, αλλά όχι με όρους μικροκομματικούς, όχι με γνώμονα τα μικροσυμφέροντα. Δεν είναι δυνατόν να αγνοείται σε απόλυτο βαθμό η τοπική κοινωνία, τόσο για την περίπτωση των σχολείων όσο και για τα λουκέτα της ΑΤΕ στην περιφέρεια, θέμα για το οποίο στείλαμε επιστολή στη διοίκηση της Τράπεζας πριν λίγες μέρες. Σε μια δημοκρατική χώρα, δεν μπορεί να δεχθούμε ότι οι διορισμένοι αγνοούν τους αιρετούς, όπως συμβαίνει π.χ. στην περίπτωση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας για το σχολείο του Πλατέος.

Την ώρα που η χώρα έχει παραλύσει εξαιτίας της επιμονής του  κ. Ραγκούση να ανοίξει το θέμα καλοκαιριάτικα, με ανεπανόρθωτα πλήγματα στην εθνική οικονομία στο όνομα της οποίας υποτίθεται ότι επιχειρείται το άνοιγμα του επαγγέλματος, είναι περισσότερο από προφανές πλέον ότι κοινή συνισταμένη όλων αυτών των κυβερνητικών αποφάσεων είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστού, με απώτατο στόχο την αποδυνάμωση της αντίδρασης του λαού.

Οι  εντολοδόχοι πλέον  καθημερινά προκαλούν  ανοιχτά την κοινωνία. Το παραμύθι τους δεν  θα έχει καλό τέλος. Εύχομαι να μην  την πληρώσει ακριβά ο τόπος».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous