ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ

Τρίτη, 02 Αυγούστου 2011εκτύπωση

Απαντώντας  σε ερώτηση δημοσιογράφου, σχετικά με την εγκύκλιο του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων που κυκλοφόρησε χθες και αφορά επιβολή διοικητικών κυρώσεων στους ιδιοκτήτες ταξί, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς, η κυβέρνηση επί 24 ώρες παίζει επικοινωνιακό παιχνίδι στις πλάτες της κοινωνίας, με μια εγκύκλιο φάντασμα. Αναρωτιέμαι αν ο κ. Ραγκούσης θα είναι παρών κατά την επιβολή των κυρώσεων για να πείσει και τους ταξιτζήδες για την ορθότητα της απόφασής του…

Ο Υπουργός που άφησε μισοπεθαμένη την αυτοδιοίκηση, με τον Καλλικράτη να έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη διοίκηση και στην κοινωνία, ζητά τώρα από την αιρετή Περιφέρεια να σηκώσει το βάρος της αντιμετώπισης του τεράστιου προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τους ιδιοκτήτες των ταξί. Δεν μπορεί οι ξυπόλητοι «μικροί πρωθυπουργοί», οι αιρετοί Περιφερειάρχες, να γίνονται μπάλες του μπιλιάρδου όταν η ίδια η κυβέρνηση απέτυχε μέχρι στιγμής να δώσει λύση.

Διαφωνώ κάθετα με την μνημονιακή πολιτική του αποφασίζομεν και διατάσσομεν. Είναι απαράδεκτες οι μεθοδεύσεις που στοχεύουν να φέρουν σε σύγκρουση της κοινωνικές ομάδες μεταξύ τους. Για μία ακόμη φορά μεταφέρω και στις δύο πλευρές το αίτημα της κοινωνίας για διάλογο με κανόνες, ώστε να βρεθεί λύση.

Μόνο  όποιος έχει μαζί του  την κοινωνία μπορεί να πετύχει. Όφειλε εδώ και πολλές μέρες ο Πρωθυπουργός να ανακαλέσει στην τάξη τον κ. Ραγκούση, τον ηθικό αυτουργό της τεράστιας ζημίας που υφίσταται η εθνική οικονομία και η διεθνής εικόνα της χώρας. Η πολιτική ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι αποκλειστικά δική του. Και οφείλει πλέον να την αναλάβει πλήρως».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous