ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόσυρση της διάταξης για επιβολή ΦΠΑ 13% στα νερά άρδευσης που περιλαμβανόταν στο φορολογικό πολυνομοσχέδιο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Είναι μια σωστή απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου, που διορθώνει την αρχική αστοχία. Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να επιβαρύνει οικονομικά περαιτέρω τους αγρότες, την ώρα που το αγροτικό εισόδημα βρίσκεται σε δεινή κατάσταση, αντί να ενισχύει τον πρωτογενή παραγωγικό τομέα αλλά και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών αγροτικών προϊόντων.

Πέραν τούτου, η συγκεκριμένη εξέλιξη προδίδει κακό σχεδιασμό από πλευράς κυβέρνησης, την ώρα που ο πρωθυπουργός καλεί το λαό να δείξει εμπιστοσύνη και να συνεχίσει τις θυσίες».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous