ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ: «ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ, ΟΧΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ»

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων, σχετικά με την ενεργοποίηση εγκυκλίου του Υπουργείου Οικονομικών που προβλέπει ποινές φυλάκισης για τους ληξιπρόθεσμους οφειλέτες που έχουν χρέη στο Δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Άλλη μία χυδαιότητα από την πιο ανίκανη και πιο αναξιόπιστη κυβέρνηση, την ώρα που καταρρέει η ζωή του Έλληνα. Αντί να σταθεί δίπλα στον πολίτη, το κράτος του Μνημονίου τρομάζει το λαό με απειλές καταστολής.

Μόνο ένα αξιόπιστο κράτος δικαιούται να λαμβάνει τέτοια μέτρα, όχι ένα κράτος που χρωστά στους καλοπληρωτές, που είναι απρόθυμο και αδύναμο να εισπράξει από τους μεγαλοκαρχαρίες, που δεν επιστρέφει ΦΠΑ στους εμπόρους και τους επαγγελματίες, που δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του στην αυτοδιοίκηση, στους φορείς, στα ασφαλιστικά ταμεία.

Ας μας απαντήσουν αυτοί που πήραν μια τέτοια απόφαση «γυάλας»: πιστεύουν στ’ αλήθεια ότι με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσουν τα δημόσια έσοδα ή τη δημόσια κατακραυγή; Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να θρυμματίζουν την κοινωνική συνοχή, η οποία όπως έχει πει ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος είναι απαραίτητος όρος για την έξοδο από την κρίση».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous