ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011εκτύπωση

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών (ιδιοκτητών ταξί), ο Π. Ψωμιάδης έκανε τη ακόλουθη δήλωση:

 

«Ορισμένοι υπουργοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι για να σωθεί η οικονομία, πρέπει πρώτα να σωθεί η κοινωνία. Δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται αποφάσεις χωρίς διάλογο, αποφάσεις που προκαλούν κοινωνική αναταραχή.

Έπρεπε ήδη να υπάρχει διάλογος μεταξύ κυβέρνησης – ταξιτζήδων ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν φωνές μέσα στο ΠΑΣΟΚ και να αγνοούνται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

Το νομοσχέδιο για τα ταξί έχει ήδη προκαλέσει τεράστια ζημιά στον τουρισμό και στην οικονομία, ζημία κοινωνική και εθνική. Οφείλει ο Πρωθυπουργός να παρέμβει άμεσα ώστε να αρθεί το αδιέξοδο και να ξεκινήσει διάλογος χωρίς τετελεσμένα.

Όσο για τον κ. Ραγκούση, φαίνεται ότι μετά τον Καλλικράτη που τον άφησε μισοπεθαμένο, συνεχίζει τη διάλυση του κοινωνικού ιστού. Όμως θα πρέπει να θυμάται ότι πέρασαν οι εποχές του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous