Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ: «ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ»

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011εκτύπωση

Σχολιάζοντας τις προαναγγελθείσες για το Σεπτέμβριο κινητοποιήσεις λόγω προβλημάτων στη σχολική στέγη, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι γιατί κάποιοι δείχνουν να αντιλαμβάνονται πλέον το πρόβλημα. Καλό θα είναι, όμως, να γνωρίζουν επιτέλους κατά ποίου θα στραφούν. Ενώ το 2009 πήραμε 20 εκατ. ευρώ, το 2010 πήραμε μόλις 2 εκατ. ευρώ και το 2011 ούτε ευρώ!

 

Εμείς είχαμε χτυπήσει καμπανάκι εδώ και χρόνια, αλλά ορισμένοι έβαζαν μπροστά το κομματικό καθήκον. Κάναμε τεράστιο ένα τεράστιο έργο μειώνοντας τη διπλοβάρδια από το 36% στο 10% κι όμως αντί ευχαριστίες δεχτήκαμε πόλεμο. Για μία ακόμη φορά εκπέμπουμε SOS. Αν συνεχιστεί αυτή η τακτική από πλευράς κυβέρνησης, σε λίγους μήνες θα γυρίσουμε δέκα χρόνια πίσω, δηλαδή σε ποσοστά διπλοβάρδιας του 36%.

Ακόμη και σήμερα, που το κράτος χρωστά για σχολεία που έχουν ολοκληρωθεί και έχουν παραδοθεί πάνω από 45 εκατ. ευρώ, εμείς διαμαρτυρόμαστε στην κυβέρνηση αλλά δυστυχώς είμαστε ολομόναχοι. Αυτά είναι προβλήματα που θα πρέπει επιτέλους να τα αντιμετωπίζουμε ενωμένοι, πέρα και πάνω από κόμματα».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous