ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: «ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ»

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011εκτύπωση

Σχετικά με τις αποκαλύψεις και τις εξελίξεις γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιτέλους, μετά από είκοσι χρόνια αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι της διαπλοκής στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έστω και αν αυτό - κατά διαβολική σύμπτωση- συμβαίνει τις μέρες της ανακοίνωσης νέων σκληρών μέτρων της κυβέρνησης και της τρόικας σε βάρος του ελληνικού λαού.

Είναι μια δικαίωση για όλους εμάς που τόσα χρόνια φωνάζαμε για τις κατάφωρες αδικίες σε βάρος των ομάδων μας, αλλά με ευκολία το σύστημα μας κολλούσε την ταμπέλα μιας βολικής κόντρας Θεσσαλονίκης – Αθήνας, κάτω από την οποία κάλυπτε τις βρωμιές του.

Ελπίζω, όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος, τώρα πια η Δικαιοσύνη να φτάσει στα επώνυμα λαμόγια και να μην μείνει στους ανώνυμους μικροαπατεώνες που άλωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το οικοδόμημα είναι σαθρό και η λύση είναι μία, όπως και για το ελληνικό κράτος: κατεδάφιση και χτίσιμο από την αρχή. Λύσεις υπάρχουν και τις έχει προτείνει σε κάθε αρμόδιο εδώ και δέκα χρόνια ο Διονύσης Ψωμιάδης, ως πρόεδρος της ΕΠΣΜ, χωρίς να πάρει απάντηση. Αναδιάρθρωση εδώ και τώρα για λόγους οικονομικούς αλλά και για την αποφυγή «μεγαλοπαραγόντων» που έχουν εισχωρήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο καθένας για δικούς του λόγους αλλά, πάντως, όχι για το ποδόσφαιρο».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous