ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ»

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011εκτύπωση

Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο για το ζήτημα που ανέκυψε με το «Μακεδονικό Αναγνωστικό» και την παρουσίασή του στο Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η προκλητική και ανόητη προπαγάνδα των Σκοπίων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Εκμεταλλευόμενοι  την απόλυτη απουσία  του Υπουργείου Εξωτερικών, οι παραχαράκτες της  ιστορίας και οι γνωστοί  Εφιάλτες εντός της  ελληνικής επικράτειας, προχωρούν στην παρουσίαση του λεγόμενου «Μακεδονικού Αναγνωστικού» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες.

Με  αίσθημα ευθύνης  και εθνικής αξιοπρέπειας, πρέπει όλοι οι Έλληνες  και οι Ελληνίδες  Ευρωβουλευτές να κινητοποιηθούν άμεσα  και να καταγγείλουν στους συναδέλφους  τους το βιασμό της  ιστορικής πραγματικότητας  και τις γελοιότητες  περί ύπαρξης δήθεν  «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα. Πρέπει κάποια στιγμή όλοι οι Ευρωπαίοι να καταλάβουν ότι ο αλυτρωτισμός είναι η επίσημη ιδεολογία των γειτόνων μας.

Προσωπικά, όσο και αν με πολεμούν, όσο και αν θέλουν να με φιμώσουν, θα συνεχίσω να μιλώ για τη Μακεδονία  μας, θα συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτή τη «γελοία», για κάποιους γραφικούς, υπόθεση. Δεν πρόκειται να δεχτώ την υποστολή της Μακεδονίας μας από τον ιστό της Ελλάδας.

Εάν στην Ελλάδα του Μνημονίου  υπάρχει ακόμη  κυβέρνηση, πρέπει να παρέμβει αμέσως και  να αποτρέψει τον επιχειρούμενο σφετερισμό της εθνικής μας ταυτότητας».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous