ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ Μ. ΜΠΟΛΑΡΗ

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011εκτύπωση

Επιστολή στο βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την τοποθέτηση του πρώτου στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του Παναγιώτη Ψωμιάδη έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κ. Μπόλαρη,

Θέλω να σας συγχαρώ για το διορισμό σας ως Υφυπουργού Υγείας στη νέα κυβέρνηση.

Δυστυχώς, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας θα στερηθεί της παρουσίας σας σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την διοικητική μεταρρύθμιση, όπως συνέβη και τους τελευταίους μήνες λόγω των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεών σας.

Ελπίζω, σε κάθε περίπτωση, να βοηθήσετε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την κυβερνητική θέση την οποία πλέον κατέχετε αλλά και ως μέλος της κυβέρνησης, δεδομένου ότι –όπως γνωρίζετε καλά- η υπόθεση του «Καλλικράτη» σχεδόν εγκαταλείφθηκε τους τελευταίους μήνες από τα αρμόδια Υπουργεία.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. Είμαι βέβαιος ότι στο μυαλό και στην ψυχή σας απόλυτη προτεραιότητα θα είναι οι πολίτες και η Ελλάδα, ώστε να αλλάξουν οι κυβερνητικές πολιτικές και να μην οδηγηθεί ο ελληνικός λαός οριστικά στην εξαθλίωση.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Ψωμιάδης»

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous