Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ»

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011εκτύπωση

 

Σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τον επικείμενο ανασχηματισμό, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Κανένας ανασχηματισμός δεν είναι λύση αν δεν ανασχηματιστούν οι πολιτικές της εξαθλίωσης του λαού, που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατ’ εντολή του ΔΝΤ.

Η χθεσινή υποτιθέμενη επιχείρηση συναίνεσης, δεν ήταν άλλο παρά ένας απαράδεκτος εκ νέου πολιτικός εκβιασμός. Ήταν μια ακόμη προσπάθεια για να μπορέσει ο κ. Παπανδρέου να βρει συνενόχους στην οικονομική πολιτική της αρπαγής. Αδύναμος να συναινέσει στο αυτονόητο, σ’ αυτό που ζητά όλος ο ελληνικός λαός, δηλαδή την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα βάζοντας την Ελλάδα σε νέες περιπέτειες.

Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάρει πλέον ανοιχτά θέση, γιατί πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Οι στιγμές είναι ιστορικές. Έχουμε Σύνταγμα που υποδεικνύει τη λύση στο στημένο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος του λαού».

 

 

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous