Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ - ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΟΧΙ»

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011εκτύπωση

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Αντ. Σαμαρά εξέφρασε ο Π. Ψωμιάδης, εξερχόμενος από το γραφείο του Προέδρου της ΝΔ και τη σημερινή συνάντηση που είχε μαζί του. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά, όπως έχει κι αυτός σε μένα. Είμαι δίπλα του γιατί θεωρώ ότι λέει αλήθειες στον ελληνικό λαό. Ο Πρόεδρος πρέπει να επιμείνει στο όχι απέναντι στην οικονομική πολιτική της αρπαγής και απέναντι στο μαφιόζικο κόλπο που έχει ετοιμάσει ο Γ. Παπανδρέου» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στους δημοσιογράφους.

 

Η συνάντηση, που χαρακτηρίστηκε «εποικοδομητική», έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διήρκεσε 35 λεπτά. Ο κ. Ψωμιάδης ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά για την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης αργίας. Επίσης, οι δύο άνδρες συζήτησαν για την μηδενική λειτουργία του «Καλλικράτη» και την απαξίωσή του από την κυβέρνηση, για τα εσωκομματικά θέματα της παράταξης της ΝΔ, αλλά και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Από την πλευρά του, ο κ. Σαμαράς έδειξε ότι στηρίζει τις προσπάθειες της Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τον π. Ψωμιάδη για τις αποφάσεις που λαμβάνει.

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς ξενάγησε τον Π. Ψωμιάδη στα νέα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού και υπήρξαν συναντήσεις με τους Τομεάρχες, τον εκπρόσωπο Τύπου Γ. Μιχελάκη και τους Αντιπροέδρους του κόμματος Δ. Αβραμόπουλο και Στ. Δήμα.

Τέλος, ο κ. Ψωμιάδης στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος βουλευτής, λέγοντας χαρακτηριστικά «εγώ έφυγα από μόνος μου με ψηλά το κεφάλι».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous