ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2010εκτύπωση

Με την επίσκεψή του σήμερα το πρωί στον κόμβο της Κουλούρας της Ημαθίας και στη συγκέντρωση της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών του Νομού Ημαθίας συνοδεία του οικείου Νομάρχη και νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη και των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων Κώστα Καλαϊτζίδη, Γεωργίας Μπατσαρά και Στάθη Σαρηγιαννίδη, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα κράτος που δεν σέβεται τους νομοταγείς πολίτες του, δεν μπορεί να απαιτεί και να περιμένει σεβασμό από αυτούς. Δεν είναι δυνατόν οι αγρότες του κλάδου του συμπύρηνου ροδακίνου να παραμένουν απλήρωτοι και χωρίς να έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ προκαταβολή και την ίδια στιγμή να καλούνται να πληρώσουν άμεσα τη δεύτερη δόση τους στον ΟΓΑ με ποινή να μείνουν ανασφάλιστοι αν δεν το κάνουν. Την ώρα που οι αγρότες αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, είναι στοιχειώδες να παρέμβει ο αρμόδιος υπουργός για να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με τους βιομήχανους και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στη συνάντηση που είχα σήμερα με τους αγρότες άκουσα τα αιτήματά τους για άμεση πληρωμή των συμφωνηθέντων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από τον περασμένο Ιούνιο, για άμεση αποζημίωση των απολεσθέντων κιλών συμπύρηνου ροδακίνου που χάθηκαν λόγω της απεργίας των φορτηγών Δ.Χ., για ένταξη του ροδακίνου στην απονιτροποίηση, για μείωση του κόστους αγροτικών εφοδίων, για εφαρμογή των σχεδίων βελτίωσης, για προγραμματισμό παραγωγής και διάθεσης για το 2011.

Τασσόμαστε στο πλευρό των πολιτών, στο πλευρό των αγροτών, σήμερα με δήλωση, αύριο πιο δυναμικά αν χρειαστεί για να λυθεί το βασικό πρόβλημα της πληρωμής τους μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά και για τα υπόλοιπα δίκαια αιτήματά τους».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous