ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Με αφορμή νέα δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για μη αρμονικές σχέσεις του ιδίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστα, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Διαβάσαμε σήμερα στον Τύπο της πόλης και νέα δημοσιεύματα για δήθεν διαταραγμένες σχέσεις μου με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απ. Τζιτζικώστα.

Σε ό,τι με αφορά, διαψεύδω κάθε υποτιθέμενη πληροφορία. Οι γνωστοί εμπαθείς κύκλοι που μας κατασυκοφάντησαν και μας λοιδόρησαν, πήραν περήφανη απάντηση από το λαό της Κεντρικής Μακεδονίας πριν από λίγες μόλις εβδομάδες.

Μυαλό, όμως, δεν έβαλαν. Τώρα προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια όμως ούτε αυτή τη φορά θα πετύχουν το στόχο τους.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ήδη ξεκινήσαμε συνεργασία και ενημερώνεται λεπτομερώς για τα θέματα του νομού.

Δώσαμε έναν αγώνα σκληρό και τον κερδίσαμε στις 14 Νοεμβρίου. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και το στοίχημα του Καλλικράτη».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous