Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με υπουργούς για θέματα που αφορούν στο νομό Θεσσαλονίκης, θα παραβρεθεί στη συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους νέους αιρετούς Περιφερειάρχες και Δημάρχους του «Καλλικράτη», καθώς και στη συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τους εκλεγμένους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Αθήνα έχει ως εξής:

11.00 π.μ.

Υπουργείο Οικονομικών

(Πανεπιστημίου 37)

Συνάντηση του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη κ. Γιώργο Παλαιοδήμο.

12.00 μ.μ.

Ξενοδοχείο Athens Imperial

(Αχιλλέως & Μ.Αλεξάνδρου, Πλ.Καραϊσκάκη)

Ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα παραστεί στη συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους 13 αιρετούς Περιφερειάρχες και τους 325 νέους δημάρχους της χώρας σύμφωνα με το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη του «Καλλικράτη».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης.

13.30 μ.μ.

Κεντρικά Γραφεία ΝΔ

(Ρηγίλλης 18)

Ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα παραστεί στη συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τους εκλεγμένους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ.

16.00 μ.μ.

Υπουργείο Πολιτισμού

(Μπουμπουλίνας 20-22)

Συνάντηση του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous