ΔΗΛΩΣΕΙΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ ΚΑΙ Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗ: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Σήμερα, 15 Νοεμβρίου 2010, στη 1 το μεσημέρι, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, στο γραφείο του στη Μητρόπολη.

Ο κ. Ψωμιάδης ζήτησε από τον κ.κ. Άνθιμο να προσευχηθεί για όλους, εξέφρασε δε την ικανοποίησή του για την πρόθεση του κ. Μπουτάρη να επισκεφθεί τον Παναγιώτατο. «Η Εκκλησία πρέπει να έχει φωνή κι όχι να είναι βουβή. Χάρη στην Εκκλησία το έθνος έμεινε όρθιο σε δύσκολες στιγμές» είπε χαρακτηριστικά. «Ο κ.κ. Άνθιμος πρέπει να συνεχίσει κάθε Κυριακή από άμβωνος να κάνει κατάθεση ψυχής» κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ψωμιάδη για την επίσκεψη και τόνισε πως ό,τι λέει το λέει με κριτήριο το εθνικό συμφέρον.

Στη συνέχεια, στη 1.30 το μεσημέρι, επισκέφθηκε τον επίσης νεοεκλεγέντα δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο εκλογικό κέντρο (Τσιμισκή 18) όπου έγινε δεκτός σε πολύ θερμό κλίμα από φίλους και στελέχη της «Πρωτοβουλίας».

Κατά τη διάρκεια συνάντησης, ο κ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα δώσει υπόσχεση στο λαό της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης ότι ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε την επόμενη ημέρα. Το ίδιο άκουσα χτες και από τον Γιάννη Μπουτάρη. Θεώρησα καθήκον και υποχρέωση μου, εγώ ως μικρότερος, να τον επισκεφθώ, να του ευχηθώ καλή συνεργασία και στον ίδιο και στους φίλους και συνεργάτες του. Τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν, δεν έχουν χρώμα και εξάλλου, όπως είπε πριν από λίγες ημέρες ο κ. Μπουτάρης, με θεωρεί έξυπνο άνθρωπο. Το ίδιο θεωρώ και εγώ για αυτόν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εγώ φυσικά, όπως ξέρετε, ψήφισα τον Κ. Γκιουλέκα. Όμως σήμερα ξεκινά μια άλλη ημέρα για τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπουτάρης ευχαρίστησε τον Π. Ψωμιάδη για την πρωτοβουλία να τον επισκεφθεί, τόνισε δε ότι και οι δυο τους έχουν αποδείξει ότι η Θεσσαλονίκη και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι στην καρδιά τους. Επίσης, συμπλήρωσε ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και ότι θα δουλέψουν για τον κοινό στόχο.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous