ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Σήμερα η Μακεδονία μίλησε. Σήμερα η Μακεδονία ψήφισε. Ψήφισε Περιφερειάρχη όλων των Μακεδόνων. Σήμερα η Μακεδονία πανηγυρίζει. Σήμερα η Θεσσαλονίκη πανηγυρίζει. Πανηγυρίζει γιατί το φως διέλυσε την ομίχλη. Πανηγυρίζει γιατί η αλήθεια, το ήθος, η αξιοπρέπεια νίκησαν το ψέμα, το σκοταδισμό, τη συκοφαντία, την αθλιότητα. Ιδιαίτερα, νίκησαν τη λάσπη, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Σήμερα οι Μακεδόνες ψήφισαν το Μακεδόνα της καρδιάς τους. Γύρισαν την πλάτη σ’ αυτούς που έκαναν εμπόριο ελπίδας. Ψήφισαν το τεράστιο έργο που κάναμε όλοι μαζί! Είναι νίκη δική σας, νίκη όλων των Μακεδόνων. Σας κοιτώ στα μάτια και σας λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν σας πρόδωσα ποτέ, δεν θα σας προδώσω ποτέ. Είναι προσωπική μου δέσμευση αυτή! Μόνο σε σας και στο Θεό έχω να δώσω λόγο. Δεν χρωστάω σε κανέναν άλλον! Πήραμε το μήνυμα της αποχής. Προσωπικά, στο βαθμό που με αφορά, ζητώ συγγνώμη αν κάπου έφταιξα. Ο πολιτικός κόσμος οφείλει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών. Η επόμενη ημέρα είναι ημέρα ευθύνης. Είναι ημέρα διεκδίκησης, είναι ημέρα ανάπτυξης. Όλοι μαζί, ενωμένοι, σα μια γροθιά, να βάλουμε στην άκρη τα λίγα που μας χωρίζουν και να προτάξουμε τα πολλά που μας ενώνουν. Σήμερα πήραμε την εντολή. Η Μακεδονία αλλάζει. Την 1η Ιανουαρίου κάνουμε μια νέα αρχή. Είμαστε πολλοί, είμαστε ενωμένοι, είμαστε αποφασισμένοι. Δύναμή μου η εμπιστοσύνη σας, δύναμή μου η αγάπη σας! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους! Τους συναδέλφους μου στη διοίκηση της Νομαρχίας, τους αντιπεριφερειάρχες, όλες και όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους. Τη σύζυγό μου, τα παιδιά μου, τους συνεργάτες μου, τα παιδιά που δούλεψαν όλη αυτή την περίοδο Τους αείμνηστους γονείς μου που μπόλιασαν μες στην ψυχή μου αξίες και ιδανικά, τον αείμνηστο αδελφό μου Λεωνίδα, τον αδελφό μου Διονύση. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τις ηγεσίες, τα στελέχη και τους φίλους της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κομματική ηγεσία της Θεσσαλονίκης. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τους χιλιάδες φίλους όλων των άλλων κομμάτων που μας εμπιστεύθηκαν.

Μακεδόνες, Μακεδόνισσες, Υπάρχει ελπίδα, αρκεί να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας. Αρκεί να πιστέψουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά τη Μακεδονία μας. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Και να είστε βέβαιοι πως Μακεδονία δεν θα είναι μόνο η Θεσσαλονίκη.

Σήμερα γιορτάζουμε. Από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα! Σας ΑΓΑΠΩ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που ΕΙΣΤΕ πάντα ΔΙΠΛΑ μου και στα καλά και στα δύσκολα. Αυτή η νίκη δεν ανήκει σε κανέναν επώνυμο. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΤΗ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ! Ψηλά το κεφάλι, ψηλά τις σημαίες, ψηλά η Μακεδονία, ψηλά η Ελλάδα.! Η πιο καθαρή νίκη σε όλη την Ελλάδα.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous