ΤΟ «ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΣΠΗΣ»ΤΟΥ κ. ΜΠΟΛΑΡΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ…

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π. Ψωμιάδης» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Μπόλαρης και το «Μέτωπο Λάσπης» που εκπροσωπεί είναι φανερό ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Ο κιτρινισμός δεν είναι πρόοδος. Εμείς ενώνουμε και δεν διχάζουμε. Τη Δευτέρα, η Κεντρική Μακεδονία μας χρειάζεται όλους. Οι πολίτες μας έκριναν την πρώτη Κυριακή. Με μεγαλύτερη ψυχραιμία θα μας κρίνουν και τη δεύτερη.

Από κει και πέρα, για το θέμα Τσαμασλή έχουμε απαντήσει από την πρώτη στιγμή. Ο κ. Τσαμασλής έδωσε και ίδιος διευκρινίσεις. Όλα τα έργα της Νομαρχίας ελέγχονται από νομαρχιακή επιτροπή, από το νομαρχιακό συμβούλιο, από την Περιφέρεια, από τα Εντελλόμενα από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Για την Επιχειρηματική Μονάδα Ανάπτυξης ας μας πει εάν έχει κάνει έστω μία ενέργεια ή η μονάδα είναι στα χαρτιά. Ο ίδιος πάντως ως υφυπουργός δεν φρόντισε να την ενεργοποιήσει ποτέ. Ας μας πει τι κονδύλι διαχειρίστηκε γι’ αυτή την ανύπαρκτη Μονάδα.

Ανύπαρκτες είναι και οι 50.000 θέσεις εργασίας. Ο εκπρόσωπος του Μετώπου Λάσπης κ. Μπόλαρης συμπεριφέρεται ως κομματάρχης του ’50, επιχειρώντας να παραπλανήσει τους πολίτες και να υφαρπάξει την ψήφο του με ασύστολα ψεύδη.

Μέγα ψεύδος ότι στείλαμε επιστολές σε ανέργους. Εμείς εμπόριο ελπίδας δεν κάναμε ούτε θα κάνουμε ποτέ. Είμαστε κοντά στους πολίτες και το αποδεικνύουμε στην πράξη. Όπως μπορούμε βοηθάμε και θα βοηθάμε ακόμη πιο πολύ τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, διεκδικώντας για την Περιφέρεια και από την Αθήνα και από τις Βρυξέλλες.

Όσο για τη στήριξη του ΛΑΟΣ, όταν δεν του βγαίνουν οι συμμαχίες τους κατηγορεί. Εάν του έβγαινε η συμμαχία που ο ίδιος ζήτησε, ο ΛΑΟΣ θα ήταν καλός;».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous