Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΟ: «ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης και συνομίλησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζόμενους στη βιομηχανία.

Όπως ανέφερε, την πρώτη φορά που επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΕΛΒΟ εκτίμησε πως δεν υπάρχει παρόμοιο στην Ευρώπη. Ο κ. Ψωμιάδης άκουσε τα αιτήματα των εργαζομένων στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων και σημείωσε ότι η επίλυση των προβλημάτων απαιτεί μάχη και διεκδίκηση. «Την ίδια ώρα που η ανεργία στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κυμαίνεται περίπου στο 30%, ο κ. Μπόλαρης, ως άλλος θαυματοποιός, υπόσχεται 50.000 νέες θέσεις εργασίας, ξεχνώντας -εσκεμμένα- ότι ως υφυπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ υπέγραψε το Μνημόνιο, υποθηκεύοντας το μέλλον της Ελλάδας». Και όλα αυτά, πρόσθεσε, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές.

«Αλήθεια, τι έκανε ο κ. Μπόλαρης, ως υφυπουργός Οικονομικών, για την ανεργία; Ποιες πρωτοβουλίες ανέλαβε για να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας που χάνονται καθημερινά;» αναρωτήθηκε.

Επίσης, σημείωσε, ότι η επίσκεψή του στην ΕΛΒΟ, καταδεικνύει την ανάγκη αναστήλωσης της ελληνικής βιομηχανίας στην Κεντρική Μακεδονία, μέσω ισόρροπης και ισότιμης ανάπτυξης και όχι μέσω «κούφιων» και «ανέξοδων» υποσχέσεων.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous