«ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΣΠΗΣ» Ή ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Ο κ. Μπόλαρης παριστάνει ο ίδιος τον πολιτισμένο, ενώ από την άλλη κρύβεται πίσω από τους πράσινους μηχανισμούς που βγαίνουν κάθε φορά με διαφορετικό πρόσωπο και πετάνε λάσπη. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, τώρα ένας δήμαρχος, αύριο ένας. κιτρινοπράσινος ρυπαίνων οικολόγος.

Από χθες το μεσημέρι, ο κ. Μπόλαρης αρνείται να βγει σε δημόσιο διάλογο στα ΜΜΕ, ακυρώνοντας όλες τις κοινές εμφανίσεις με τον Π. Ψωμιάδη σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Είναι προφανές ότι επέλεξε να συνομιλεί με τους πολίτες μέσω κομματικών μηχανισμών.

Δεν αντέχει να ακούει την αλήθεια. Προτιμά να μιλά μόνος του, χωρίς αντίλογο. Με μαύρα σποτάκια, με πολιτική απάτη και εμπόριο ελπίδας, τάζοντας 50.000 ανύπαρκτες θέσεις εργασίας αντί να ζητήσει συγγνώμη από τα νιάτα της Ελλάδας που και ο ίδιος καταδίκασε με το Μνημόνιο. Δείχνει ότι δεν σέβεται ούτε τους πολίτες, ούτε τους δημοσιογράφους.

Στόχος τους είναι να επιβάλλουν έναν προεκλογικό αγώνα λάσπης και συκοφαντίας. Δεν θα το πετύχουν. Από τη μια μεριά έχουμε έναν υποψήφιο που διεκδικεί πέρα από κόμματα, από την άλλη τους κομματικούς μηχανισμούς. Το δίλημμα είναι θέλουμε ένα «Μέτωπο Λάσπης» ή μια Πρόταση Ανάπτυξης για την Κεντρική Μακεδονία;

Ο λαός έδωσε απάντηση την πρώτη Κυριακή. Θα δώσει και τη δεύτερη, θα πει ΟΧΙ στους μηχανισμούς.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous