ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΜΠΟΛΑΡΗ

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Σχετικά με τις υποσχέσεις του κ. Μπόλαρη για 50.000 νέες θέσεις εργασίας, από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π. Ψωμιάδης» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τρεις μέρες πριν τις εκλογές, ο κ. Μπόλαρης ανακάλυψε την… Αμερική, δηλαδή το πραγματικό πρόβλημα της Κεντρικής Μακεδονίας: την ανεργία. Άργησε, διότι όλο το προηγούμενο διάστημα λειτουργούσε αποκλειστικά ως «Μέτωπο Λάσπης». Οι σημερινές του δηλώσεις είναι η αποθέωση του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας».

Αλήθεια τι έκανε ως αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών για την ανεργία, ο ίδιος και η κυβέρνησή του; Μέσα στον πανικό του, ξεχνά πως ως μέλος της κυβέρνησης, υπέγραψε και αυτός το Μνημόνιο, οδηγώντας τη χώρα στο δρόμο της κρίσης, της ύφεσης, της απελπισίας, της ανεργίας.

Οι υποσχέσεις για 50.000 θέσεις εργασίας θυμίζουν το προεκλογικό «λεφτά υπάρχουν…». Ο κ. Μπόλαρης είναι πλέον και αναξιόπιστος».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous