ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

 

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π. Ψωμιάδης» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μέσα στον πανικό του το «Μέτωπο Λάσπης», φαίνεται ότι βρήκε το σωτήρα του στο πρόσωπο του δημάρχου Συκεών κ. Δανιηλίδη. Ο εν λόγω κύριος περιφέρεται από χθες στα κανάλια της Κεντρικής Μακεδονίας και προσπαθεί με αθλιότητες να επηρεάσει την κρίση των πολιτών. Χθες στη Χαλκιδική, σήμερα στη Θεσσαλονίκη, αύριο στους άλλους νομούς.

Αλήθεια που ήταν τα προηγούμενα χρόνια; Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ; Αλλά πάντοτε ο κ. Δανιηλίδης ήταν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, αφού ως γνήσιος κομματικός εγκάθετος απουσίαζε από κάθε προσπάθεια που έκανε η διοίκηση της Νομαρχίας μαζί με τους άλλους δημάρχους, ακόμη κι αν αυτοί ανήκαν στο ΠΑΣΟΚ, για να δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous