Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Με αφορμή την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω σήμερα, με αφορμή την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου, να απευθυνθώ στους ανθυποψηφίους μου και να ζητήσω συγγνώμη, εάν κάποια στιγμή ξεπεράσαμε τα όρια της αντιπαράθεσης στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Θέλω να τους καλέσω την επομένη των εκλογών να μείνουν στην Περιφέρεια και να μην την εγκαταλείψουν για την κεντρική πολιτική σκηνή, να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, να συζητήσουμε καλόπιστα και να συνεργαστούμε για το καλό της Κεντρικής Μακεδονίας.

Θέλω σήμερα να απευθυνθώ και στους συμπολίτες μας. Η Κεντρική Μακεδονία χρειάζεται περισσότερο από ποτέ έναν Περιφερειάρχη που ξέρει να διεκδικεί, όποιο κόμμα και να είναι στην κυβέρνηση, όχι έναν κυβερνητικό εκπρόσωπο, έναν πειθήνιο τοπικό διαχειριστή του Μνημονίου.

Έναν Περιφερειάρχη που τριάντα χρόνια δεν πρόδωσε και δεν θα προδώσει ποτέ το λαό.

Έναν Περιφερειάρχη με ομάδα αποτελεσματική, με έργο - εγγύηση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας ακόμη και μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες του Μνημονίου.

Η ψήφος της Κυριακής είναι ψήφος διεκδίκησης για τη Μακεδονία μας. Είναι μια θετική ψήφος για το μέλλον των παιδιών μας.

Την Κυριακή ψηφίζουμε Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ψηφίζουμε Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Καμία χαμένη ψήφος.

Καμία άλλη χαμένη ευκαιρία».

 

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous