Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΕΙΑ»

Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Σχετικά με το θέμα της λίμνης Κορώνειας, ο υπ. Περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις και αυτό επιβεβαιώνεται από την εικόνα της Κορώνειας που σκόπιμα αποκρύπτεται από ορισμένους πολιτικούς μας αντιπάλους.

Για μία ακόμη φορά οι κατηγορίες πέφτουν στο κενό. Η λίμνη έχει 2,5 μέτρα νερό χάρη στα έργα της Νομαρχίας μας. Εμείς το φωνάζουμε εδώ και χρόνια: η Κορώνεια είναι στην αρμοδιότητα 8 φορέων μεταξύ των οποίων και τρία υπουργεία που δεν κάνουν τίποτε. Μόνο η νομαρχία προχώρησε τα έργα που όφειλε να κάνει.

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για τη λίμνη Κορώνεια».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous