ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, θα απευθύνει χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή του 23ου Ιατρικού Συνεδρίου Ενόπλων Δυνάμεων, στο αμφιθέατρο του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου.

Την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, στις 7.00 το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Γ. Κοντονή στον τηλεοπτικό σταθμό ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Στις 7.30 το πρωί, θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Στις 8.15 το πρωί θα μιλήσει στην εκπομπή «Star Morning Show», των Αντώνη Βλαβογελάκη, Μαρίας Αμανατίδου και Άκη Αναστασιάδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό StarFM 97,1.

Στις 10.00 θα παραχωρήσει τηλεφωνική συνέντευξη στον Γιώργο Αδάμ, στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.

Στις 10.15 θα παραχωρήσει τηλεφωνική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Rainbow Radio 89 FM.

Στις 3.00 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Γεωργίας Σαδανά, στον τηλεοπτικό σταθμό Europe One.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous