ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Επιστολή στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Στράτο Γρομπανόπουλο σχετικά με τη συμμετοχή και την παρουσία της ΟΝΝΕΔ στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», έστειλε ο υπ. Περιφερειάρχης Π. Ψωμιάδης.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ για την υποστήριξη τους στον αγώνα που ξεκινήσαμε για να βάλουμε την Κεντρική Μακεδονία στο δρόμο της ανάπτυξης.

Μια ημέρα μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο αγώνας για την Περιφέρεια θα είναι νικηφόρος. Την Κεντρική Μακεδονία θα τη βγάλουμε από το τέλμα έχοντας ως «σημαία» μας τη συνεχή διεκδίκηση, τη συνεπή διαχείριση, την εμπειρία και την αποτελεσματικότητά μας.

Έχουμε να δώσουμε λόγο σε σας, στα νέα παιδιά, στα παιδιά μας. Σας θέλουμε στο προσκήνιο, όχι στο περιθώριο. Εσείς είστε που μπορείτε να φέρετε το διαφορετικό. Η ελληνική κοινωνία, όλοι εμείς, σας χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous