ΑΠΑΝΤΗΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Ο κ. Παπανδρέου μας «τίμησε» με την «κριτική» του, αλλά δεν μας τίμησε όταν εμείς τον καλέσαμε να επισκεφθεί τη Νομαρχία μας για να ενημερωθεί από κοντά για όλα τα θέματα –ούτε ήρθε κανείς Υπουργός αν και τους καλέσαμε. Δυστυχώς, δεν τίμησε ούτε το λαό της Θεσσαλονίκης, στερώντας κονδύλια που είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων όπως η σχολική στέγη. Γι’ αυτό και για το 2010 έδωσε μόλις 2 εκατ. ευρώ για τη σχολική στέγη, έναντι 20 που πήραμε πέρυσι και, φυσικά, ενώ οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερες!

Προφανώς οι συμβουλάτορες του Πρωθυπουργού δεν τον ενημερώνουν σωστά και τον εκθέτουν. Αλλιώς δεν θα έκανε ειδική αναφορά στη σχολική στέγη και στην Κορώνεια.

Γιατί από διοίκηση και κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ παραλάβαμε στεγνή τη λίμνη το 2003 και τώρα τη γεμίσαμε με 2 μέτρα νερό χάρη στα έργα της Νομαρχίας.

Γιατί τρία υπουργεία της κυβέρνησής του, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτε παρόλο που είναι αρμόδια για τις γεωτρήσεις, για την αλλαγή των καλλιεργειών και των αρδεύσεων κλπ.

Γιατί παραλάβαμε το 2003 από διοίκηση και κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ διπλοβάρδια στο 38% και με πολύ μεγάλο αγώνα τη μειώσαμε στο 10%.

Μετά από 20 χρόνια εγκατάλειψης, ένα είναι βέβαιο: έχουμε χορτάσει από ολοκληρωμένα σχέδια εδώ στη Θεσσαλονίκη και στη Μακεδονία. Έργο δεν βλέπουμε.

Όμως με τεχνητά διλήμματα και «σλόγκαν πολιτικές» δεν ξεγελιέται πια ο κόσμος. Το μόνο πραγματικό δίλημμα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι: θέλουμε περιφερειάρχη που διεκδικεί για τον τόπο απέναντι σε κυβέρνηση οποιουδήποτε κόμματος ή θέλουμε περιφερειάρχη –κυβερνητικό εκπρόσωπο, περιφερειάρχη του μνημονίου;

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous