ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης θα μιλήσει στις 7.30, το πρωί στην εκπομπή του Αντώνη Κοκορίκου στον ραδιοφωνικό σταθμό FLASH 99,4.

Στις 12.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» (Βασ.Γεωργίου 16) με θέμα την ολοκλήρωση του προεκλογικού αγώνα για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Στις 13.00 θα συμμετάσχει στην ποδηλατοδρομία που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ με τίτλο «Οδηγώ χωρίς φρένα» με στόχο να πειστεί η νέα γενιά να βάλει φρένο στην αποχή και να πατήσει γκάζι στη συμμετοχή.

Στις 15.00 θα δώσει συνέντευξη στην τηλεόραση Super TV Χαλκιδικής και στην εκπομπή του Κώστα Γλύκου.

Στις 20.00 θα συμμετέχει σε πάνελ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous