ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010εκτύπωση

Σχετικά με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π. Ψωμιάδης» ανακοινώνονται τα εξής:

«Στρατευμένες πένες, κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, πηχιαίοι τίτλοι σε συγκεκριμένη τοπική εφημερίδα, για μία ακόμη μέρα. Είναι η απόδειξη του απόλυτου πανικού των αντιπάλων μας και της ενορχηστρωμένης προσπάθειας αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών. Η τακτική είναι κάθε φορά η ίδια.

Το διακύβευμα δεν είναι συντήρηση ή πρόοδος, όπως θέλουν σκόπιμα να το εμφανίζουν οι αντίπαλοί μας.

Το πραγματικό διακύβευμα είναι εάν θέλουμε έναν περιφερειάρχη – κυβερνητικό εκπρόσωπο και τοπικό διαχειριστή του μνημονίου ή έναν Περιφερειάρχη που αγωνίζεται για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας, που ξέρει να διεκδικεί και να κερδίζει, που έχει τεράστιο έργο πίσω του.

Όσο κι αν το επιδιώκουν οι αντίπαλοί μας, εμείς δεν πρόκειται να διχάσουμε τους πολίτες, δεν πρόκειται να πολώσουμε το κλίμα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των Μακεδόνων. Το στοίχημα για μια δυνατή Μακεδονία στην Ευρώπη των Περιφερειών ενωμένοι θα το κερδίσουμε».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous