ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ «ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ» Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης θα στείλει μήνυμα ανάπτυξης και προοπτικής για τη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, λέγοντας «πως είναι προσωπική μου δέσμευση να βγάλουμε τη Κεντρική Μακεδονίας από το τέλμα».

Θα αναφερθεί στη προσωπική του σχέση με τους πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα του, τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν εδώ και τριάντα χρόνια.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει στη νέα μεταρρύθμιση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και στις δυσκολίες υλοποίησής του. «Είναι ένα στοίχημα» θα πει «καθώς οι αρμοδιότητες είναι συγκεχυμένες και οι πόροι αδιευκρίνιστοι. Εμάς όμως μας αρέσουν τα δύσκολα και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια στη Νομαρχία. Ξέρουμε και να διεκδικούμε και να κερδίζουμε».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του θα τονίσει τα προβλήματα που επέφερε στην Ελληνική αγορά αλλά και στην ζωή των Ελλήνων το ‘Μνημόνιο’. «Η Ελλάδα μπήκε στο λαβύρινθο του Μνημονίου. Η πολιτική της κυβέρνησης προκαλεί εθνική κατάθλιψη. Μαγκιά δεν είναι να επιβάλεις φόρους, μαγκιά είναι να διαμορφώνεις ένα οικονομικό πρόγραμμα με προοπτική ανάπτυξης» θα πει.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει ο κ. Ψωμιάδης, στο έργο της Νομαρχίας. «Υλοποιήσαμε το 95% των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. Μειώσαμε τη διπλοβάρδια από το 38% στο 10%, προχωράμε με δικούς μας πόρους, στην κατασκευή του νέου Διοικητικού Μεγάρου» θα τονίσει, επισημαίνοντας επιπλέον πως «το πρόβλημα της Κορώνειας δεν είναι τοπικό, αλλά εθνικό και της κεντρικής κυβέρνησης. Το αναγνώρισαν δημόσια ο Αλέκος Αλαβάνος αλλά και ο Κάρολος Παπούλιας» θα πει. «Απέναντι στο μνημόνιο απαντάμε με έργο» θα τονίσει.

Το έργο της Νομαρχίας αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα αναφέρει ο κ. Ψωμιάδης και θα επισημάνει πως η λέξη κλειδί στο πρόγραμμα του συνδυασμού είναι η ‘ανάπτυξη’. «Είμαι αποφασισμένος η φωνή της Μακεδονίας να φτάσει στις Βρυξέλλες, γιατί θέλουμε μία Κεντρική Μακεδονία με καρδιά Ελλάδας και μυαλό Ευρώπης».

Επίσης ο κ. Ψωμιάδης θα τονίσει πως σε θέματα τοπικά δεν είναι με κανένα κόμμα, είναι με τις τοπικές κοινωνίες. «Δηλώνω ξεκάθαρα πως, ΝΑΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα τα καταφέρουμε, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ, υπάρχει ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

Κλείνοντας ο κ. Ψωμιάδης θα εστιαστεί στο δίλημμα «θέλουμε έναν Περιφερειάρχη που σηκώνει τα μανίκια, διεκδικεί και τα λέει σταράτα ή κυβερνητικό εκπρόσωπο και διαχειριστή του Μνημονίου;»

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous