ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Ο Συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», παρουσιάζει συνοπτικά το έργο της παράταξης του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης που αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

Στο Αθλητισμό το έργο μας σε κάθε στάδιο φωνάζει από μόνο του!

Ο Αθλητισμός αποτελεί πάντα βασική και άμεση προτεραιότητα. Αποτελεί βασικό πυλώνα της διαπαιδαγώγησης και διαμόρφωσης του χαρακτήρα και της υγιεινής διαβίωσης των παιδιών μας. Στόχος μας η δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών αθλητικών εγκαταστάσεων για την άθληση της νέας γενιάς. Το έργο μας είναι η απάντηση στα πολλαπλά και ηχηρά μηνύματα της Νεολαίας.

Πετύχαμε ένα ρεκόρ, που δύσκολα θα σπάσει στο δημόσιο τομέα με τα 349 αθλητικά έργα κόστους 31,5 εκ €, σε όλους ανεξαιρέτως τους 45 Δήμους του Νομού μας. Έργα 5 εκ € υλοποιήσαμε στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ στη Θέρμη και στο Ειδικό Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Συνολικά στην θητεία μας 2003-2009 ολοκληρώθηκαν 181 έργα (18,5εκ €), 124 κατασκευάζονται (8,5εκ €) και δημοπρατούνται άλλα 44 (4,6εκ.€) που αφορούσαν σε νέα γυμναστήρια, δημιουργία κερκίδων, νέους χλοοτάπητες, δημιουργία αποδυτηρίων, φωτισμό και άλλες βελτιώσεις σε υφιστάμενα στάδια .

Στηρίξαμε οικονομικά 1.500 συνδιοργανώνεις αθλητικών εκδηλώσεων όλων των αθλημάτων. Καθιερώσαμε νέους θεσμούς όπως το διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά «ΕΓΝΑΤΙΑ» και αθλητικές εκδηλώσεις όπως το «Ανοίγουμε πανιά με τη νεολαία». Ξεπεράσαμε τη γραφειοκρατία και χορηγήσαμε (60) άδειες ίδρυσης και λειτουργίας σε ιδιωτικά γυμναστήρια και Σχολές Εκμάθησης Αθλημάτων και (15) νέες άδειες σε Ερασιτεχνικές Σχολές Κλασικού Χορού. Καταχωρήσαμε τους (850) Αθλητικούς Συλλόγους σε ηλεκτρονική μορφή για την άμεση και τακτική εξυπηρέτησή τους.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous