ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: «ΕΝΩΜΕΝΟΙ Μ

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τα γραφεία του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε ο υπ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στη συνάντηση του κ. Ψωμιάδη με τον πρόεδρο του ΣΠΕΔΕΘ-ΚΜ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα τεχνικά και αναπτυξιακά έργα της αιρετής Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και θέματα που αφορούν την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών, Γάγαλης ευχαρίστησε τον Π.Ψωμιάδη για την παρουσία του και του εξέφρασε την εκτίμηση του για το έργο του στην νομαρχία Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή και τη συνεργασία όλα τα προηγούμενα χρόνια. Σκοπός μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων από την υλοποίηση έργων υποδομών στην οποία εσείς παίζεται ουσιαστικό ρόλο. Έχουμε ένα πλούσιο τεχνικό πρόγραμμα έργων σε όλη την Κεντρική Μακεδονία που ένα μεγάλο τμήμα του έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, τα ΠΕΠ και εθνικούς πόρους. Από την Αιρετή Περιφέρεια σχεδιάζουμε να υλοποιήσουμε όλα τα έργα που έχουν ενταχθεί σε προγράμματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων (ΚΑΠ ή Αναπτυξιακού Προϋπολογισμού) καθώς και να επισπεύσουμε τα έργα που έχουν ενταχθεί στα ΠΕΠ Κ. Μακεδονίας και άμεση χρησιμοποίηση των διαθέσιμων πόρων για υλοποίηση έργων.

Θα γίνει κάθε προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία της Αιρετής Περιφέρειας ώστε να υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές αδυναμίες παρόλο που από πλευράς της κυβέρνησης υπάρχουν μεγάλα κενά για τον «Καλλικράτη». Στόχος μας η συνέχιση των έργων και η απορρόφηση των πόρων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε προοπτικές ανάπτυξης για την Κεντρική Μακεδονία. Με συνεργασία, με διαφάνεια, με στόχευση. Η Κεντρική Μακεδονία έχει πλεονεκτήματα διεθνούς εμβέλειας, τα οποία καλούμαστε να τα αξιοποιήσουμε».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous