Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τον Πρόεδρο Δημήτρη Δαγκλή και τον Γενικό Γραμματέα Θεόφιλο Παπαδάκη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών ζήτησαν τη στήριξη του κ. Ψωμιάδη για θέματα, όπως η έλλειψη προσωπικού στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η καταστρατήγηση του ωραρίου εργασίας. Ιδιαίτερα δε έθεσαν το φλέγον θέμα της έγκαιρης καταβολής του εκλογικού επιδόματος που ακόμη εκκρεμεί, ζητώντας την παρέμβασή του. Τέλος, ο Πρόεδρος Δ. Δαγκλής ευχαρίστησε το Νομάρχη για τη διαχρονική στήριξή του προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους.

Από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης ζήτησε από τους αστυνομικούς να μένουν προσηλωμένοι στο καθήκον τους, ιδιαίτερα σ’ αυτήν την δύσκολη και κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα. Κάλεσε την Πολιτεία να στηρίζει τους αστυνομικούς και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους. «Οι αστυνομικοί είναι παιδιά του λαού, πέρα από κόμματα, παιδιά που ρισκάρουν τη ζωή τους καθημερινά για το μεροκάματο. Επιπλέον, η Δημόσια Τάξη είναι ένας ευαίσθητος τομέας που χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας από την εκάστοτε κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous