Ο Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: «ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφθηκε σήμερα στις 9.30 το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης.

Στη συνάντησή του με τη Γενική Γραμματέα Μαρία Λιονή, ο κ. Ψωμιάδης την ευχαρίστησε για τη συνεργασία και την συνεχάρη για το έργο της κατά τον τελευταίο χρόνο. Στη συνέχεια συζήτησαν για προβλήματα, δράσεις και προοπτικές της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που δίνονται στην αιρετή Περιφέρεια με το σχέδιο «Καλλικράτης».

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Λιονή για τη συνεργασία που είχαμε. Εμείς εργαζόμαστε συστηματικά εδώ και πολλούς μήνες για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας, της αιρετής πλέον Περιφέρειας. Νέες δυνατότητες, νέες προοπτικές, χωρίς να λείπουν τα προβλήματα.

Στόχος μας είναι να αξιοποιηθούν όλοι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας αξιοκρατικά, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, όπως κάναμε και στη Νομαρχία όπου αξιοποιήθηκαν όλα τα άξια στελέχη. Θα προχωρήσουμε άμεσα σε νέο οργανισμό μετά από πραγματική διαβούλευση με τους υπαλλήλους, με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη δυνατή λειτουργία της αιρετής Περιφέρειας.

Κλειδί στην πολιτική μας είναι η λέξη ανάπτυξη. Σ’ αυτήν στοχεύει το πρόγραμμά μας. Πιστεύουμε ότι ο ρόλος της αιρετής Περιφέρειας συνίσταται στη δημιουργία ενός επενδυτικού περιβάλλοντος, αξιοποιώντας το γεγονός ότι διασυνδέεται πλέον και με τις Βρυξέλλες.

Η κεντρική κυβέρνηση θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας δεν είναι τοπικός εγωισμός αλλά εθνική υπόθεση. Για να μην έχουμε άλλες καθυστερήσεις στην ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας, που εδώ και χρόνια είναι εγκαταλελειμμένη από την Αθήνα, απαιτείται κεντρική πολιτική βούληση. Γι’ αυτό και ζητάμε τη συνεργασία της κυβέρνησης, πέρα από κόμματα».

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous