ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΟ «ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ» Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Π. Ψωμιάδης, θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Σήμερα Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, μαζί με τον Αντινομάρχη Παιδείας, Ευθύμιο Φωτόπουλο, θα εγκαινιάσουν το νέο διδακτήριο του 7ου διθέσιου ολοήμερου νηπιαγωγείου Πυλαίας (Βισβίζη 15, Κωνσταντινουπολίτικα). Στις 1.30 το μεσημέρι, ο κ. Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολο Τζιτζικώστα και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα επισκεφθεί τα γραφεία του Συλλόγου Εργοληπτών και Δημοσίων Έργων (Αριστοτέλους 4, 2ος όροφος, γραφείο 6).

Τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, στις 8 το πρωί, ο κ. Ψωμιάδης θα εμφανιστεί στην εκπομπή «Καλημέρα σας», του Γιώργου Αυτιά, στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Στις 9 το πρωί, θα μιλήσει τηλεφωνικά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ-1 97,2 FM (μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη μέσω του διαδικτύου στο www.972.gr). Στις 10 το πρωί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ (μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη στους 105,8 FM).

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous