ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ – ΥΠΟΔΟΜΕΣ –

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010εκτύπωση

Ο Συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», παρουσιάζει συνοπτικά το έργο της παράταξης του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης που αποτελεί εγγύηση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ο Νομός Θεσσαλονίκης για 8 χρόνια ήταν και συνεχίζει να είναι ένα εργοτάξιο για το επαρχιακό οδικό δίκτυο και τις υποδομές.

Μελετήθηκαν, δημοπρατήθηκαν και εκτελέστηκαν:

234 έργα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο- 41 εκ. € 11 έργα για γέφυρες - 6 εκ € 37 έργα των υπουργείων - 15 εκ € Βελτίωση υποδομών στα ΚΤΕΟ - 2,2 εκ € και Δημιουργία πιστών εξέτασης υποψηφίων οδηγών, δικυκλιστών - 5,2 εκ €

Βρίσκονται σε εξέλιξη 113 έργα, 6 για γέφυρες και 107 για δρόμους.

Τα έργα στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αφορούν σε νέους δρόμους (Στεφάνια, Ωραιόκαστρο, Πέντε Βρύσες κλπ), ηλεκτροφωτισμό (Χαλάστρας, Βερτίσκου, Θερμαϊκού, Λαγκαδά κλπ), οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, συντήρηση και άμεσες επεμβάσεις λόγω φθορών, μελέτες για το ΕΣΠΑ, καθαρισμός δρόμων για βελτίωση της ορατότητας και προστασία από φωτιά, κατασκευή και βελτίωση κόμβων (Πυλαία–Πανόραμα, Μηχανιώνα, Μίκρας- Καρδία, Ξηροχώρι κλπ), κατασκευή και βελτίωση γεφυρών (Άξιου, Χρυσαυγής-Λαγκαδά, Πολυδένδρι-Σοχού, Εξαμίλι – Ασσήρου, Κύμινα –Χαλάστρα, Σχολάρι- Γερακαρού κά) και ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους (προς Πέλλα, Ζαγκλιβέρι, Περιβολάκι, Περιστερώνα, οδός Πόντου, Περαία -Αγ. Τριάδα, Αγελαδάρικο-Επανομής, Καλοχώρι) Για την εξυπηρέτηση των έργων προμηθευτήκαμε ένα υπερσύγχρονο ασφαλτικό. Για την στέγαση των υπηρεσιών ξεκίνησε η κατασκευή του νέου μεγάρου στο ΦΙΞ προϋπολογισμού 42 εκ € για να νοικοκυρευτούμε, να εξοικονομηθούν πόροι 3 εκ € ετησίως από ενοίκια και να εξυπηρετούνται οι συμπολίτες μας χωρίς ταλαιπωρία.

ΕΓΓΕΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ – ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ – ΦΡΑΓΜΑΤΑ

Στηρίξαμε την μεγαλύτερη και ποιοτικότερη παραγωγή στην Ελλάδα. Ζούμε σε έναν τόπο ευλογημένο, με εύφορη γη, ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και κατοίκους που γνωρίζουν και μπορούν να παράγουν ποιοτικά προϊόντα. Τα έργα είναι η έμπρακτη στήριξη στον αγώνα και το εισόδημα των αγροτών.

Ø Ολοκληρώσαμε ή κατασκευάζουμε, 28 έργα αγροτικής οδοποιίας σε αγροτικές περιοχές 12 Δήμων (5,2 εκ €), 9 αρδευτικά έργα σε 4 δήμους (1,6 εκ €) και 11 έργα σε μικρά φράγματα των ορεινών δήμων (1,8 εκ €), 96 έργα αποκατάστασης λόγω θεομηνιών και αντιπλημμυρικής προστασίας κόστους 33 εκ. € με κυριότερα στους Δήμους Απολλωνίας, Καλλινδοίων, Θερμαϊκού, Μηχανιώνας, Κορώνειας, Λαγκαδά, Αρέθουσας, Βασιλικών κλπ.

Ø Σε εξέλιξη βρίσκονται 13 αντιπλημμυρικά έργα: Κατασκευή και βελτίωση 11 γεφυρών (6 εκ €) στον Αξιό, στην Χρυσαυγή-Λαγκαδά, στο Πολυδένδρι - Σοχός, στο Εξαμίλι – Άσσηρος, στα Κύμινα –Χαλάστρα, στο Σχολάρι - Γερακαρού κ.ά.

Ø Γεμίσαμε τη λίμνη Κορώνεια με νερό με το έργο της ενωτικής τάφρου, προϋπολογισμού 5.8 εκ. €, που είναι ταυτόχρονα περιβαλλοντικό αρδευτικό και αντιπλημμυρικό και περιλαμβάνει, τον καθαρισμό της σε μήκος 4.000μ, την κατασκευή δύο φραγμάτων και τριών γεφυρών μήκους 23μ, 11μ και 36μ αντίστοιχα.

Ø Για την αντιπλημμυρική προστασία των πολύπαθων περιοχών της επαρχίας Λαγκαδά, του κάμπου του Αξιού και της Ανατολικής περιοχής του Θερμαϊκού, μπήκαμε έγκαιρα και στην κυριολεξία «μέσα» στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και πραγματοποιήσαμε ένα σοβαρότατο και τεράστιο έργο για τις δυνάμεις μας.

Βρείτε μας στο Facebook

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΩΜΙΑΔΗΣ

«Εάν έμαθα κάτι μετά από τρεις και πλέον δεκαετίες ενεργούς παρουσίας στην πολιτική, είναι πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο εάν έχεις κερδίσει την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών σου.

Με σεβασμό στις Αρχές και στις Αξίες που κληρονόμησα από την οικογένεια μου, τους δασκάλους μου, την Πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα, πορεύτηκα το δικό μου έντιμο δρόμο στην πολιτική, από την Αυτοδιοίκηση μέχρι τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου, προσπαθώντας να συμβάλω με τις δικές μου μικρές δυνάμεις στην οικοδόμηση μιας ισχυρής και περήφανης Ελλάδας.

Ο αγώνας αυτός, παρά τα βρώμικα παιχνίδια που στήθηκαν σε βάρος μου, τον οχετό της λάσπης, συνεχίζεται. Γιατί τώρα ήρθε η ώρα των απαντήσεων σε αυτούς που βιάστηκαν να με ¨τελειώσουν¨ πολιτικά.
Αρνούμαι πεισματικά τη δημοκρατία της σιωπής και του καναπέ. Μαζί θα χτυπήσουμε την αδικία, μαζί συνεχίζουμε. Δεξιοί και Αριστεροί, είναι ανάγκη πλέον για την Πατρίδα μας να προχωρήσουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
Γιατί στους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας και της εθνικής μας κυριαρχίας δεν έχω, δεν έχουμε, δικαίωμα απουσίας.»

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση Γραφείου

Φραγκίνη 7, TK 54624
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα

2310-220144 & 2310-220188

Φαξ

2310-220024

Email

psomiadis09@gmail.com

 Developed & Hosted by:Momentous